dimarts, 5 d’agost del 2014

AM Taiwan '14: Contacte inicial



Després de vols més llargs que dies sense pa, per fi ens trobem tots a Taiwan i més preparats que mai per petar-ho. IFMSA no sap el que li espera!

El primer dia va començar amb una meravellosa cerimònia inaugural al Grand Hotel (un edifici majestuós i probablement molt car) on ens esperava un banquet amb cuina tradicional taiwanesa, òbviament, ens vam posar les botes.
La cerimònia en si va ser molt interessant, amb múltiples speakers i la presència del mateix president de Taiwan que ens va donar un discurs encoratjador, ens va dir que som el futur i que ens esperen molts reptes en un món global.
La Opening Ceremony també va ser un moment de retrobament amb amics i amigues de tot el món que comparteixen els nostres somnis i ideals. Veure tants i tants joves d’arreu, tots tan il·lusionats per ser el canvi que necessita el món és molt inspirador i motivant! 

Finalment, a última hora de la nit, van arribar les dues últimes membres de la nostra delegació, però per raons misterioses varen deixar el seu equipatge a la China.... 

Una abraçada des de Taipei! Us trobem a faltar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada