diumenge, 6 de març del 2016

L'India ens enamora

Hola!!

Avui ha sigut un dia dur!!! Al matí hem estat a la sessió de la regió d’Europa on hem estat parlant de la missió i la visió de IFMSA Europa desde les diferents perspectives (representació externa, tresoreria, capacity building, funcionament intern i posicionaments). 

També hem tingut una llarga i intensa hora nacional durant la qual la delegació ha discutit els canvis que es volen fer a nivell d’intercanvis clínics i ens hem posat d’acord en què votar, a part d’actualitzar la feina que hem fet tots.

A la tarda, altre cop hem tornat a les sessions, primer cadascú a les del seu grup de treball i presidents, i després hem assistit a les “join sessions” que són unes sessions que es fan de forma conjunta entre grups de treball per tal de treballar tots els aspectes que es solapen entre aquests. S’ha tractat des de advocacia fins a l’Educació mèdica en els intercanvis de recerca i ha estat molt profitós. 

I per acabar el dia, plenari! Un plenari que comença ara (8 pm) i on es votaran les candidatures, els canvis de Reglament d’Ordre Intern i els balanços econòmics.

Com a fet més remarcable del dia quan hem arribat a plenaris ens hem trobat una carpeta. Aquesta carpeta contenia uns documents i un bolígraf, però el més emocionant és que tenia un dibuix real (hard paper) del que signifiquen els drets humans per un nen de primària de l’índia. Per un moment, hem sentit els seus sentiments, hem viatjat i hem pogut experimentar una sensació que no es pot definir en paraules. 

Amb poques ganes de que comenci el dia de demà perquè això ja s’acaba…


Fins demà!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada