dissabte, 5 de març del 2016

Jornades de reflexió


Bona nit!

Seguim treballant a la General Assembly. Ahir també cada delegat va estar treballant a les seves sessions, també vam rebre trainings i vam assistir a la sessió de defensa dels nous posicionaments que es presenten al plenari del dissabte (els posicionaments són els documents que defensem nacionalment i internacionalment). 

Vam acabar el dia amb un plenari ben intens on es van presentar els nous càrrecs per la “Junta” d’IFMSA. 

I direu: i avui?

Avui al matí hem estat perparant l’“exchange fair”, que és una fira on totes les associacions presenten els seus intercanvis (tant de recerca com clínics), i com us podeu imaginar, ha estat tot un èxit!

A la tarda hi ha hagut el debat dels candidats a la Junta Executiva i hem estat comentant tot el plenari (l’anterior i el que té lloc avui) amb els companys d’IFMSA-Spain per veure diferents opinions i reflexionar sobre les decisions que prenem.

A la tarda hem presentat els projecte dels Premis Gemma Rosell i Romero als “Rex Crossley Awards”, uns premis als que només opten els 10 millors projectes, la Gemma i la Mariona han fet una gran intervenció. FELICITATS NOIES!!! El dilluns que ve tindrem la resolució del jurat, sigui el que aquí ja ha estat tot un honor.

Per acabar el dia es presentaran les candidatures a càrrecs interins fins l’agost, la pròxima “General Assembly”.

#MM2016
#AECSDelegation
#makinghistory

#wearerockingtheGA










0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada