divendres, 4 de març del 2016

La March Meeting 2016 a Malta ja ha començat

Bon dia a tothom!

L'Assemblea General de IFMSA (International Federation of Medical Students' Associations) ja ha començat!!! I els 9 delegats de l'AECS estem donant-ho tot. 

Durant l'Assemblea que té lloc a Malta del 2 al 8 de Març tots els delegats i delegades assistim a diferents sessions per poder aprendre al màxim en els diferents grups de treball de la Federació i aplicar el que aprenem a Catalunya quan tornem. 

Cadascun dels delegats assisteix a les següents sessions: 

Laia Aceituno: NMO Management.
Alba Bassets: SCORP (Drets Humans i Pau). 
Mariona Bayarri: SCOPE (Intercanvis Clínics). 
Ramon Bultó: SCOME (Educació Mèdica).
Laia Codina: SCOPH (Public Health).
Gemma Espín: SCORE (Intercanvis de Recerca). 
Pepe Ferrer: SCORA (Salut Sexual, reproductiva incloent VIH i SIDA). En aquestes sessions també participa la Bea Blanco com a coordinadora d'un projecte i el Carles Pericas com a facilitador de les sessions. 
Isshak Mrabet i Jordi Peña: Pesidents.

A la tarda, vam compartir projectes i idees a nivell dels països europeus. Vam triunfar a l'Activities fair!!!! Presentant el Festival benèfic de la lluita contra el SIDA, el Train Your Summer, la Global Health Summer School, el GoSCORP, #faigmedicina i el SCORA X-Change!!! 

I per acabar el dia vam tenir la nit cultural, on vam presentar el pa amb tomàquet amb fuet, i la coca de llardons, entre d'altres, a tots els nostres amics internacionals! 

Continuem amb les sessions #rockingtheGA

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada