dimecres, 9 de març del 2016

Ja s'acaba això...

Hola hola a tots i a totes!!!
 
Això ja s'acaba i ens en anem amb un gust agre i dolç.
 
L'últim dia vam fer dues sessions de cada grup de treball, Presidents i NMO Management. Hem tingut tots la oportunitat d’acabar de tractar els temes que quedaven pendents per la GA i hem pogut rebre i donar feedback per tal de poder millorar les sessions de cara a les pròximes GAs.
 
Després de les sessions vam tenir la oportunitat d’assistir a una conferència sobre els Sustainable Development Goals (SDGs), els quals són uns objectius que s’han plantejat les Nacions Unides (UN) per tal de poder asumir els reptes que existeixen en totes les societats i tots els països per poder arribar a fer que aquests puguin desenvolupar-se en conjunt.
 
Per la nit a la Closing Ceremony l'AECS va poder rebre el 3r Premi dels Rex Crossley Awards per l'Activitat "Premis Gemma Rossell i Romero", un dels projectes més bonics de l'Associació i del qual ens en sentim més orgollosos i orgulloses.
 
Això ja s'ha acabat noies i nois! Però tingueu en compte que tot i haver estat uns dies plens de feina i sense descansos la delegació ho ha gaudit al màxim! Ho hem aprofitat tant com hem pogut i esperem poder aplicar-ho de la millor manera possible a casa: a l'AECS i a les nostres vides.
 
Sense més paraules i amb moltes emocions, només ens queda dir que:
 
ONLY TOGETHER CAN WE TRULY CHANGE THIS WORLD
RYAN GRECH – CHAIR PERSON MM2016 MALTA 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada